Menu
Menu
Menu

Darmflora

Je darmflora is ontzettend belangrijk, misschien denk je aan goede en slechte bacteriën. Vooral fabrikanten van allerlei probiotica pilletjes en drankjes doen het voorkomen dat er zowel slechte als goede bacteriën zijn, maar dit is helemaal niet zo. Het is een kwestie van de juiste balans tussen verschillende soorten bacteriën. 

Als je darmflora verstoord is, dan is de kans dat je vaker ziek bent heel groot. Maar inmiddels weten we dat er ook een verband is met hoe je je psychisch voelt. 

Als je dus buikpijn hebt omdat je gestresst bent, dan is dit helemaal niet zo vreemd. Om beter in je vel te zitten is het heel belangrijk om goed voor je darmflora te zorgen. 

Gelukkig kan dit door de juiste voeding te eten. Dit betekent niet dat je vooral veel probiotica hoeft te nemen. Het gaat er vooral om dat je gezond en gevarieerd eet en bewerkte producten en producten met suiker vermijdt.

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​