Wat is de Keto Challenge?

Keto Challenge

Schrijf je nu in voor de Keto Challenge en begin dit weekend met het keto dieet.

Het keto dieet zorgt dat je goed kan afvallen en helpt je met een gezonde leefstijl te krijgen. Ben je benieuwd hoe het keto dieet jou kan helpen maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen?

Wat is de keto challenge?

In twee weken tijd leer je hoe je je leefstijl kan veranderen, terwijl je goed afvalt en lekker eet!

Met de Keto Challenge gebruik je twee kant-en-klare weekmenu’s en krijg je dagelijkse e-mails met informatie over wat je die dag kan verwachten en informatie over hoe het keto dieet werkt. Zo ben je na twee weken niet alleen goed afgevallen, maar je weet ook veel over het keto dieet. Bovendien heb je toegang tot WhatsApp support. 

Hoe werkt de Keto Challenge?

Hoe werkt de Keto Challenge?

De Keto Challenge duurt 14 dagen. Je hebt zaterdags en zondags om je voor te bereiden en je boodschappen te doen.

Op zondagavond kook je je eerste keto maaltijd van het speciale Keto Challenge menu.

De volgende twee weken gebruik je de speciaal ontworpen Keto Challenge menu’s en eet je drie maaltijden per dag. De maaltijden zijn lekker en makkelijk om te maken en je kan ze met je hele familie eten.

Nieuwsgierig?

Zodra je je ingeschreven hebt, is het belangrijk dat je je e-mail adres bevestigt. Zodra je dit hebt gedaan krijg je een Welkoms e-mail en op zaterdag krijg je extra informatie over de Keto Challenge voorbereiding, links naar de twee kant-en-klare weekmenu’s en boodschappenlijsten per e-mail toegestuurd.

Gedurende de komende twee weken ontvang je elke ochtend een e-mail die uit legt wat je die dag kan verwachten en wat de volgende stap is. Op deze manier heb je aan het einde van de twee weken een goed idee hoe en waarom het keto dieet werkt.

Fat-adapted of in ketose

De menu’s zijn zo samengesteld dat je geen speciale of dure producten nodig hebt. Je kookt zelf eenvoudig en lekker eten. Zo val je niet alleen goed af, maar ga je je ook een stuk gezonder voelen.

In tegenstelling tot andere diëten hoef je geen calorieën te tellen en ga je je niet hongerig voelen.

Op het keto dieet beperk je het aantal koolhydraten dat je eet en zorg je dat je vetten, eiwitten en koolhydraten in een bepaalde verhouding eet. Wij hebben al het rekenwerk al voor je gedaan in de kant-en-klare weekmenu’s.

Wat kost het?

Deelname aan de Keto Challenge kost €19,95 Hiervoor krijg je:

  • 2 kant-en-klare weekmenu’s met links naar de recepten en boodschappenlijst
  • dagelijkse begeleidings e-mails met wat je kan verwachten en informatie over het keto dieet
  • WhatsApp support gedurende de Challenge

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de Keto Challenge

Schrijf je voor zaterdag in zodat je op zaterdag kan beginnen met de voorbereiding! Als je geen email ontvangt, vergeet dan niet om je spam folder te checken.

Ben je te laat om in te schrijven voor de Keto Challenge deze week? Elk weekend begint een nieuwe Keto Challenge!

De Keto Challenge begint altijd op zondagavond. Het is belangrijk dat je op zaterdag of zondag al je boodschappen voor de hele week in huis haalt.

Nadat je de Keto Challenge hebt afgerond kan je het Fat-Adapted Challenge pakket kopen. Deze Challenge bestaat uit 2 fases, waarin je ondermeer kennismaakt met intermittent fasting en kant-en-klare weekmenu’s met speciale macro’s. Je krijgt hier meer informatie over aan het einde van de Keto Challenge.

Gebruik je medicijnen? Zwanger?

Ben je onder behandeling van een dokter of gebruik je medicijnen?

Als je onder behandeling van een arts bent en/of medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat je eerst met je arts overlegt.

Het keto dieet kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden, dit kan riskant zijn, ga dus niet in je eentje aan de slag!

Zwanger en het keto dieet

Het keto dieet wordt niet aangeraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Onderzoek heeft uitgewezen dat diëten tijdens je zwangerschap de stofwisseling van je baby kunnen verstoren. De stofwisseling van je baby kan hierdoor op de ‘spaarstand’ gaan. De kans dat je baby op latere leeftijd obesitas krijgt is dan veel groter.

2 reacties op “Keto Challenge 2020”

    1. Vanaf 8 februari kost het €19,95 euro. Je krijgt dan 2 kant-en-klare weekmenu’s, dagelijkse begeleidings e-mail en WhatsApp support.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.