Disclaimer: lees dit eerst!

De informatie op dit website wordt door mij zo volledig en nauwkeurig mogelijk samengesteld en onderhouden, maar ik sta niet in voor de medische correctheid, volledigheid en actualiteit van de informatie.

Veel van de informatie is gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Ik ben geen arts en niet medisch geschoold. De informatie op dit website en eventuele beslissingen, die je op basis van die informatie neemt, is voor je eigen verantwoordelijkheid.

Het keto dieet kan de invloed van medicatie beïnvloeden (versterken of verzwakken). Dus als je onder behandeling van een arts bent, overleg dan eerst met je arts, voordat je aan het keto dieet begint. Zo beïnvloeden de meeste keto groenten vanwege hun hoge vitamine K gehalte de werking van de bloedverdunner warfarine. Dit is slechts één voorbeeld om te laten zien dat het keto dieet niet voor iedereen geschikt is. 

Hetzelfde geldt voor als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook dan is het beter om met het keto dieet te wachten, maar mocht je toch besluiten het te gaan volgen doe het dan uitsluitend onder het toezicht van een arts!

Hetzelfde geldt voor het Oerkracht-dieet. Geen enkele informatie op dit website is bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *