Menu
Menu
Menu

Fat-Adapted

Fat-adapted oftewel keto-adapted betekent dat je stofwisseling moeiteloos kan switchen tussen verschillende soorten brandstof. Hier kan je lezen hoe je fat-adapted wordt en waarom het belangrijk is om fat-adapted te zijn.

Fat-adapted is niet hetzelfde als in ketose zijn, je kan namelijk in ketose zijn, maar toch niet fat-adapted. Fat-adapted worden is een proces dat bij de meeste mensen minimaal 8-12 weken duurt. Tijdens die periode is het belangrijk dat je je strict aan het keto dieet houdt en dus geen cheat days hebt. Als je wel cheat days hebt, dan duurt het fat-adapted proces langer.

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​