Menu
Menu
Menu

Gezonde vetten op het keto dieet

Op het keto dieet wil je gezond eten, maar wat zijn nu eigenlijk gezonde vetten?

Jarenlang is ons verteld dat we vooral plantaardige vetten moeten eten en dat dierlijke vetten tot hart-en vaatziekten leiden. 

Dit advies was gebaseerd op het werk van Ancel Keys. Het blijkt dat dit advies op foutief onderzoek was gebaseerd. Er is geen verband tussen het eten van verzadigde vetten en hart-en vaatziekten. Er is wel een verband tussen het eten van bepaalde plantaardige oliën (de zogenaamde zaad-oliën) en hart-en vaatziekten. 

Het is dus helemaal niet gek dat we een enorme toename in hart-en vaatziekten zien! Veel artsen en diëtisten geven nog steeds voedingsadvies gebaseerd op foutief onderzoek. Hier kan je veel informatie, links naar de wetenschappelijke studies en een filmpje zien over welke vetten wel en niet gezond zijn en waarom dit is. 

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​