Menu
Menu
Menu
how2talk2kids

How2talk2kids (Nederlands)

Ik ga niet naar mijn kamer. Je bent niet de baas over mij.
Je doet gewoon wat ik zeg en daarmee uit.”

Na dit bekende tafereel voelen zowel kind als ouder zich boos. Gelukkig kan het ook anders. Adele Faber en Elaine Mazlish, internationaal erkende experts op het gebied van communicatie tussen volwassenen en kinderen, hebben een respectvolle manier van communiceren ontwikkeld waar alle partijen zich beter bij voelen.

Faber en Mazlish bieden in het boek ‘How2talk2kids‘ (Nederlandse versie) praktische en effectieve communicatievaardigheden, gebaseerd op de theorie van de bekende psycholoog dr. Haim Ginott. Deze vaardigheden zijn direct toepasbaar op elk kind van 2 tot 20 jaar. Aan bod komen onderwerpen zoals:

  • beter omgaan met de negatieve gevoelens van je kind
  • grenzen stellen terwijl de relatie met je kind goed blijft en zelfs verdiept
  • het kind verantwoordelijkheid laten nemen voor zijn gedrag
  • het kind zelf met oplossingen laten komen
  • effectief prijzen en je kind bevrijden uit een vaste rol

Hierdoor krijgt je kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.

Het is een verandering van denken en vooral van reageren voor ouders en kinderen, maar met de voorbeelden en uitleg in het boek snap je beter hoe je echt contact kunt maken.
Dit valt niet altijd mee, maar het is wel belangrijk te leren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​