Menu
Menu
Menu

Informatie over het keto dieet

Informatie over het keto dieet voor als je net met het keto dieet begint of al langer bezig bent.

Ben je net met het keto dieet begonnen of ben je van plan om te beginnen? Kijk bij ‘keto starters’ voor informatie over wat het keto dieet is, hoe en waarom het werkt en hoe je de overgang naar het keto dieet kan maken. Kijk bij ‘voedingslijsten’ welke voedingsmiddelen het beste binnen het keto dieet passen. Als je liever een uitgebreide set voedingslijsten (als pdf) wilt hebben, kan je die in de winkel bestellen.  Als je direct wilt beginnen, zonder zelf een menu te hoeven samenstellen, schrijf je dan in op de Keto Challenge. Je gebruikt dan 2 weken lang kant-en-klare weekmenu’s, WhatsApp begeleiding en dagelijkse e-mails met informatie over het keto dieet en wat je die dag kan verwachten. 

Volg je het keto dieet al langere tijd?  Het keto dieet is natuurlijk niet alleen een heel goede manier om af te vallen, maar ook om gezonder te worden. Kijk daarom bij ‘gezonde vetten’ waarom sommige soorten vet zoveel beter zijn dan anderen. Misschien vraag je je af hoe het nou zit met zoetstoffen op het keto dieet, hier kan je meer over lezen bij ‘Zoetstoffen’ of misschien vraag je je af hoe het met keton supplementen zit en wat ‘dirty’ keto nou eigenlijk is. De antwoorden hierop vind je onder ‘Dirty’of ‘Clean’. 

Wil je graag ‘fat-adapted’ worden maar is dat nog niet helemaal gelukt? Kijk bij ‘Fat-Adapted’ voor meer informatie of schrijf je in voor de Fat-Adapted Challenge

Het keto dieet is voor bijna iedereen geschikt. Met wat aanpassingen kunnen ook kinderen prima met het keto dieet mee eten. Kijk bij ‘keto leefstijl’ voor meer informatie hierover en ook in kids kan je veel informatie voor gezonde kinderen vinden. 

Direct met het keto dieet beginnen?

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​