Wat is de Keto Challenge?

Wil je graag afvallen en een gezonde leefstijl krijgen? Ben je benieuwd hoe het keto dieet je kan helpen maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen?

Doe dan mee aan de Keto Challenge! In twee weken tijd leer je je leefstijl blijvend te veranderen, terwijl je goed afvalt en lekker eet!

De Keto Challenge geeft je een stap-voor-stap plan om de overgang naar het keto dieet zo eenvoudig en makkelijk mogelijk te maken. De Keto Challenge duurt 14 dagen. Zodra je je ingeschreven hebt, krijg je de twee kant-en-klare weekmenu’s en boodschappenlijsten. Je krijgt ook dagelijkse emails die uitleggen wat je die dag kan verwachten en wat de volgende stap is. Zo krijg je in kleine stukjes alle informatie die je nodig hebt om van het keto dieet een succes te maken!

De menu’s zijn zo samengesteld dat je geen speciale of dure producten nodig hebt. Je kookt zelf eenvoudig en lekker eten. Zo val je niet alleen goed af, maar ga je je ook een stuk gezonder voelen. En in tegenstelling tot andere diëten hoef je geen calorieën te tellen en ga je je niet hongerig voelen. Op het keto dieet gaat het hoofdzakelijk om het aantal koolhydraten en om voldoende gezonde vetten en eiwitten. Wij hebben al het rekenwerk al voor je gedaan. De maaltijden zijn niet alleen heel lekker en makkelijk te maken, ze geven je ook sneller en langer een gevoel van verzadiging. Zo kan je dus afvallen zonder honger!

Schrijf je nu in zodat je dit weekend kan beginnen!

Als je geen email ontvangt, vergeet dan niet om je spam folder te checken. Na de betaling kan je een account aanmaken. Niet vergeten, anders kan je niet in het ledengedeelte!

Gebruik je medicijnen?

Als je onder behandeling van een arts bent en/of medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat je eerst met je arts overlegt.

Het keto dieet kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden. Het keto dieet wordt niet aangeraden als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *