Menu
Menu
Menu

Keto griep

Als je mensen vertelt dat je het keto dieet volgt ben je misschien al gewaarschuwd voor keto griep. Niet iedereen krijgt keto griep, maar als je het krijgt is het vaak op de derde of vierde dag nadat je met het keto dieet begonnen bent. 

Dus als je net met het keto dieet begonnen bent en je niet lekker voelt, hangerig, vermoeid, dan kan het zijn dat je keto griep hebt. Keto griep lijkt wel een beetje op griep want je kan last van spierpijn en hoofdpijn hebben, maar een groot verschil met gewone griep is dat je geen koorts hebt. Keto griep wordt veroorzaakt door een elektrolyten onbalans. Gelukkig kan je daar snel wat aan doen.

Lees hier meer over keto griep, hoe je het herkent en wat je er aan kan doen. En (nog belangrijker!) hoe je het kan voorkomen!

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​