Menu
Menu
Menu

Keto leefstijl

Als je een keto leefstijl hebt kijk je waarschijnlijk inmiddels heel anders naar voeding en gezondheid. Veel mensen beginnen met het keto dieet om af te vallen, maar op een gegeven moment wordt het een keto leefstijl.  Je merkt dan dat je niet alleen goed en blijvend afvalt maar ook van allerlei kwaaltjes kwijtraakt of je psychisch beter gaat voelen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen zelfs als ze hun streefgewicht bereikt hebben, toch nog steeds het keto dieet blijven volgen.

Vaak merk je ook dat als je het keto dieet al meerdere jaren volgt en gezond en puur eten eet, je gewoonweg geen behoefte meer hebt aan bewerkte producten, brood, pasta, koekjes, snoep, etc.

Bovendien kan je zodra je fat-adaptatie bereikt hebt, best een keer meer koolhydraten eten en dan weer makkelijk in ketose komen. Maar dan kies je uit jezelf vaak toch voor gezondere koolhydraten, zoals fruit/groente die meer koolhydraten bevatten dan je normaal zou nemen in plaats van een pak koekjes uit de supermarkt.

Je smaak verandert namelijk echt. Dit geldt trouwens alleen als je puur, echt voedsel eet en dus niet als je weinig koolhydraten eet, maar wel zoetstoffen, eiwitshakes/repen, etc. Zolang je dat blijft doen wordt het keto dieet geen keto leefstijl want je zal nog steeds naar zoetigheid blijven verlangen. De kans dat je op een gegeven moment weer terug gaat naar je oude leefstijl is dus veel groter.

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​