Lunchbox wolkje

Deze schattige lunchdoos is makkelijk open te maken en hij sluit ook goed.
Deze BPA vrije lunchdoos komt in 'Wolkje' en 'Spookje' design, en hij heeft 2 compartementen dus voldoende ruimte voor een snack en lunch.

€11,24

Rex london cookie the cat

Rex london Bento Box

Een leuke BPA vrije lunchdoos van Rex London, beschikbaar als:
Cookie the cat, stoere dieren, eenhoorn, Miko the panda, flamingo, wolkje, en meer!
Het heeft 3 compartementen, met bestek, handig voor een gezonde lunch plus snack.

€14,71

Hamburger Bento Box

Een grappige kleine lunchdoos voor kleine eters. Het is BPA vrij, ziet er uit als een hamburger en heeft 3 compartementen, met bestek.
Het neemt maar weinig ruimte in!


€17,95

Mepal Bento Lunchbox

Mepal Bento lunchbox

Heel handige bentobox voor een gezonde lunch! BPA vrij, beschikbaar in Nordic pink, Nordic green, of wit, met 3 compartementen en bestek.
Één compartement komt met eigen deksel, dus geen lekkages en eten blijft goed gescheiden!

€12,99

Rex London Vintage Bento box

Mooie ruime lunchdoos voor oudere kinderen. BPA vrij, beschikbaar in Tropical palm, flamingo's, apple, petite rose of folk doves. Het heeft 3 compartementen en bestek, dus voldoende vakjes voor een gezonde lunch!

€18,39

Trudeau bento box

Trudeau Bento Lunchbox

Dit is mijn favoriete bentobox! BPA vrij, veel vakjes en eten blijft goed gescheiden!
Beschikbaar in groen of grijs, met 4 compartementen plus meer ruimte onder de deksel. Twee uitneembare bakjes kunnen in de magnetron. Absoluut lekvrij!

€12,99

Opvouwbare lunchdoos

Opvouwbare lunchbox

Deze handige lunchdoos kan je inklappen zodat hij heel weinig ruimte inneemt! BPA vrij, beschikbaar in groen en blauw, met 2 ruime compartementen en bestek. Één klein bakje komt met eigen deksel voor bijvoorbeeld een dip.

€12,95

Absoluut lekvrije Lunchbox

Een mooie ruime lunchdoos, absoluut lekvrij! BPA vrij, beschikbaar in mint, grijs of lila, met 3 compartementen. Het kan zowel in magnetron als vaatwasmachine.


€34,99

Bentgo beste lunchdoos voor kinderen

De allerbeste lunchdoos!

Gegarandeerd lekvrij met veel vakjes. Supergoede lunchdoos, maar wel duur.
BPA vrij, beschikbaar in blauw, groen en roze, met 5 compartementen, dus ruim voldoende vakjes voor een gezonde en gevarieerde lunch!


€48,63

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.