Menu
Menu
Menu

Stilzitten als een kikker

‘Teken je ademhaling’, ‘oefen je geheugenspier’, ‘vul het kamertje van je hart’, ‘de baas worden over je gedachten’ en ‘geluk in duizend kleuren’. Deze en nog meer oefeningen vind je in dit boek en werkboek van Eline Snel, waarin aandacht voor jezelf en anderen geven centraal staat.

Werkboek

De oefeningen zijn verdeeld over zes hoofdstukken, met:

  • vijf korte metafoorverhalen
  • downloads (code staat in het boek)
  • het grote familiekikkerspel
  • briefjes om weg te geven
  • yoga-oefeningen
  • posters en stickers (zitten in het boek)
Boek

De oefeningen bevatten een blokje algemene informatie, een heldere instructie, gekaderde werkruimte en herkenbare “kikker’-tekeningen met een groene steunkleur. Een aantal oefeningen kan vaker dan eens gedaan worden. De invulopdrachten kunnen ook elders worden genoteerd. Een aanrader om naast opgroeien in een hectische wereld de rust in jezelf te (leren) vinden. De oefeningen doen kinderen vanaf ca. 5 t/m 12 jaar onder begeleiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​