Menu
Menu
Menu
supereten voor superkinderen

Super eten voor Superkinderen

Professor Tim Noakes, Jonno Proudfoot en Bridget Surtees geven in dit boek simpele en gezonde recepten voor het hele gezin en duidelijke informatie over gezonde voeding voor kinderen. De recepten bevatten weinig suiker en geraffineerde koolhydraten.

Supereten voor Superkinderen laat zien hoe je goede voeding kan gebruiken om je kinderen gezond en gelukkig op te laten groeien.

Vragen zoals: ‘Wat moet ik vandaag weer koken?’ ‘Wat voor voedingsstoffen hebben mijn kinderen nodig?’ ‘Hoe kan ik mijn kinderen gezond laten eten van gerechten waar ik zelf ook van geniet?’ worden beantwoord in dit boek, samen met praktische tips, wetenschappelijke informatie en recepten waarin plezier en lekker en gezond eten vooropstaat, waardoor dit boek de ultieme gids is om samen te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​