Menu
Menu
Menu

Test jezelf!

Test jezelf met de Keto Quiz!

Hoeveel weet je al over het keto dieet? Doe de quiz en lees de uitgebreide uitleg. Als je vragen hebt, vul dan het reactie formulier in.

Vraag je je ook weleens af waarom sommige mensen ‘alles’ kunnen eten en toch niet aankomen? Dit heeft vaak te maken met hoe goed je stofwisseling werkt, maar het kan ook te maken hebben met hoe gevoelig je voor koolhydraten bent.

Iedereen is anders. Sommige mensen kunnen veel koolhydraten eten en blijven slank en anderen moeten enorm uitkijken want anders vliegen de kilo’s eraan. Test jezelf en zie hoe gevoelig voor koolhydraten jij bent. Doe de cracker-test: eenvoudig en snel!

Steeds meer mensen hebben last van een vervette lever, vaak zonder dit te weten! Je kan zelfs een vervette lever hebben als je slank bent. Hier kan je simpel testen om te zien of jij een verhoogd risico op een vervette lever hebt. Mocht dat zo zijn, wanhoop niet, want dit proces is geheel omkeerbaar als je tijdig actie onderneemt. 

 

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​