Leg de kipfilet op een snijplank. Je kan de kipfilet proberen in twee dunnere plakken te snijden of om hem zo plat mogelijk te slaan zodat je hem op kan rollen. Om plat te slaan, leg je een vel bakpapier op de kipfilet en sla je hem plat met een deegroller.
Strooi wat peper en zout over de platgeslagen kipfilet.
Leg een plak Parma ham op de kipfilet.
Leg een plak mozzarella op de kipfilet.
Rol de kipfilet op en zet vast met saté prikkers. Dunnere prikkers die je aan de uiteinden af kan knippen werken het best, want dan kan de kip makkelijker gekeerd tijdens het braden.
Doe de olijfolie in een braadpan en verhit op hoog vuur. Zodra de olie heet is het vuur naar matig-hoog zetten. Leg de involtini in de pan en bruin de involtini aan alle kanten.
Zodra de involtini gebruind is, doe je een flinke scheut kokend water in de pan en de deksel op de pan. Laat 10 minuten op matig-laag vuur gaar stoven. Check af en toe dat het niet droog kookt.