Ga terug
+ servings
Wafels met amandelmeel en frambozen

Keto wafels met amandelmeel

4 personen
10 minuten
10 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram amandelmeel
  • 2 eieren op kamertemperatuur
  • 100 ml kokosmelk
  • 1 theelepel psyllium
  • 0.5 theelepel bakpoeder
  • 0.5 theelepel vanille extract optioneel
  • snufje zout

Voedingswaardes

Calorieën: 225kcal
,
Eiwitten: 8g
,
Bruto koolhydraten: 7g
,
Netto koolhydraten: 3g
,
Vetten: 19g
,
Macro vetten: 74%
,
Macro koolhydraten: 12%
,
Macro eiwitten: 14%

Instructies

  • Verwarm het wafelijzer voor. Als je een Cloer wafelijzer gebruikt, verwarm het dan op stand 3.
    Cloer wafelijzer
  • Doe alle ingrediënten in een beslagkom.
    Beslagkom met alle ingrediënten voor de keto wafels
  • Meng alle ingrediënten door elkaar heen en laat het beslag even rusten zodat de psyllium kan uitzetten.
    Beslag voor keto wafels
  • Volg nu de gebruiksaanwijzing van je wafelijzer. Met de Cloer zet ik het wafelijzer op stand 4 zodra ik twee hoopjes beslag erin heb gedaan. In het begin kan er stoom uit het wafelijzer komen. Doe het wafelijzer pas open als het lampje weer groen geworden is.
  • Ik houd ervan om vrij kleine wafels te maken dus doe ongeveer 2.5 eetlepels beslag per wafel.
    Keto wafels maken
  • Serveer de wafels met bosvruchten en/of slagroom of ketotella.