Begin met het koken van de eieren. Kook ze in 8 minuten en leg ze dan in een pan met koud water om af te koelen.
Pel de eieren en halveer ze.
Leg de eieren op een grote platte schaal.
Tonijn steaks
Smelt de boter in een grill pan.
Bak de tonijn in 2.5 minuut per kant gaar (of totdat ze gaar zijn, afhankelijk van de dikte van de tonijn steak).
Groente
Gebruik een halve selderij knol. Snij de halve knol in 1.5 cm dikke plakken. Haal de schil eraf en snij de plakken in kleine blokjes (ongeveer 1cm -1.5 cm). Gaar de blokjes in de magnetron of in een steelpannetje met wat water. Laat dan afkoelen.
Laat de haricot verts uitlekken en leg ze dan in het midden van de serveerschaal. Houd nog wel ruimte over voor de selderijknol.
Was de tomaatjes en halveer ze. Rangschik ze aan de rand van de serveer schaal.
Leg de tonijn steaks bovenop de haricot verts.
Rangschik de selderijknol blokjes naast de haricot verts.
Was de radijsjes en halveer ze. Leg ze aan de rand van de serveer schaal.
Leg de uitgelekte kappertjes en olijven ook aan de rand van de serveerschaal.
Strooi zout en peper naar smaak over de eieren, tonijn en groente.
Serveer met mayonaise of meng de mayonaise er al doorheen.