Leg de kippendijtjes op een snij plank en bedek ze meteen stevig plasticzakje (vrieszakje) of 2 lagen keukenfolie. Sla ze nu zo goed mogelijk plat met een vleeshamer/deegroller/glazen pot. Het liefst wil je dat ze egaal zijn en ongeveer 1 cm dik.
Bestrooi de kippendijtjes nu met wat peper en zout.
Bedek elk kippendijtje vervolgens met een plak Parmaham.
Rol de kippendijtjes nu op en zet vast met een saté prikker.
Doe deolijfolie in een braadpan en verhit op hoog vuur. Leg de kippendijtjes voorzichtig in de pan.
Bruin de kippendijtjes door ze een beetje te draaien. Je kan ze niet helemaal bruinen vanwege de saté prikker maar dat geeft niet. Doe vervolgens een scheutje kokend water in de pan. Je wilt ongeveer 1-2 cm water in de pan hebben.
Doe de deksel op de pan en laat 10 minuten op matig-laag vuur gaar stoven. Check af en toe dat het niet droog kookt.