Menu
Menu
Menu

Yoga voor kinderen

Of je nu al langer aan yoga doet of er net mee begint, met deze eenvoudige handleiding van Mark Singleton kun je de vele voordelen van yoga delen met je kind, ongeacht hoe lenig of fit je bent, met meer dan veertig yogahoudingen voor kinderen rond de 3-14 jaar.

In dit boek vind je hoe:

  • je de gezondheid en flexibiliteit van je kind verbetert
  • je de concentratie van je kind verbetert
  • je het zelfvertrouwen en bewustzijn van je kind verbetert
  • je yogasessies interessant, interactief en kindvriendelijk maakt met spelletjes, avonturen en het nabootsen van dieren, loopjes en geluiden
  • het beoefenen van yoga kinderen kan helpen effectiever te leren, beter om te gaan met stress, en een betere en gezondere houding te krijgen
Yoga poses uit het boek

Het is een praktische gids voor ouders en anderen die yoga willen beoefenen met kinderen. In acht hoofdstukken wordt bijvoorbeeld inzicht gegeven in de werking en de voordelen van yoga. De asana’s en fysieke houdingen worden duidelijk uitgelegd: van klassieke houdingen tot dierenhoudingen. Mark Singleton geeft aanwijzingen hoe je ook een eigen sessie kan samenstellen en hoe yoga toegepast kan worden in het dagelijks leven van je kind.

Het boek is gericht op volwassenen, maar het is het beste om het samen met je kind door te nemen. Ieder hoofdstuk heeft een thema en alle oefeningen en uitleg zijn vergezeld van duidelijke foto’s. Het boek heeft ook speciale aandacht voor het belang van de ademhaling voor meditatie, en voor de relatie tussen stress op school (bijvoorbeeld bij examens) en yoga.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​