Menu
Menu
Menu

Wekelijkse Keto Update

Schrijf je nu in voor de gratis keto update en ontvang elke week lekkere recepten, interessante artikelen, ondersteuning en motivatie, aanbiedingen en meer!

VERGEET NIET JE EMAIL TE BEVESTIGEN!

Lees hier onze privacyverklaring.

4 reacties op “Wekelijkse Keto Update”

 1. Ik ben een vrouw van 55 mijn gewicht is 72 kilo en ben 1,67 lang. Ik ben al even bezig met koolhydraadarm eten maar blijkbaar doe ik het niet goed want valt nauwelijks af, wel merk ik het aan mijn kleding maar kan beter denk ik zo.

  1. Keto Recepten

   Als je niet weet wat je fout doet, raad ik aan om mee te doen aan de keto challenge, want dan krijg je speciale weekmenu’s voor keto starters, begeleiding, toegang tot een gewichtstracker, dagelijkse begeleidings e-mails en toegang tot het leden forum.

  1. Ik raad het ten zeerste af om de volgende vier redenen:
   1. de meeste mensen krijgen ruim voldoende eiwitten binnen via natuurlijke voeding, dit geldt zeker op het keto dieet. Op het keto dieet is het niet de bedoeling om heel veel eiwitten te eten. Op het Atkins dieet kan dit gedurende de eerste fase wel.
   2. eiwitproducten zijn zeer bewerkte producten met tal van toevoegingen die je juist probeert te vermijden op het keto dieet
   3. eiwitshakes en repen bevatten geen of weinig vezels en zullen minder snel voor een gevoel van verzadiging zorgen
   4. producten hoog in eiwitten kunnen autofagie belemmeren

   Hier kan je mijn blog over eiwitproducten lezen.

   Mocht je toch heel erg graag eiwitshakes willen drinken, dan is het extra belangrijk om te checken dat je in ketose blijft. Als je niet in ketose blijft is dat een teken dat je te veel eiwitten eet en je lichaam ze omzet in glucose.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De content van dit website heeft copyright bescherming.
Het Grote Keto Kookboek

Het Grote Keto Kookboek

In het Grote Keto Kookboek vind je 85 keto-recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Alle recepten zijn makkelijk te volgen, en je kunt kiezen tussen zeer uitgebreide maaltijden, of snelle maar toch vullende maaltijden.

In dit boek kan je ook lezen hoe het keto dieet precies werkt, wat je wel en niet kan eten en drinken, wat keto griep is en nog veel meer. Ook kan je vinden waarom het keto dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook een heleboel andere gezondheidsvoordelen heeft en hoe het je helpt om emotioneel beter in je vel zitten. Verder vind je handige tips en interessante weetjes over ingrediënten en kooktechnieken.

cookie

De informatie op keto-recepten.nl is niet bedoeld als medisch advies. Als je dit website gebruikt, bevestig je hiermee dat je de disclaimer gelezen hebt en hiermee akkoord gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat dit website zo soepel mogelijk draait en om informatie te verzamelen om de content van het website zo goed mogelijk aan de bezoekers aan te passen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.​