Wekelijkse Keto Update

Schrijf je nu in voor de gratis keto update en ontvang elke week lekkere recepten, interessante artikelen, ondersteuning en motivatie, aanbiedingen en meer!

VERGEET NIET JE EMAIL TE BEVESTIGEN!

Lees hier onze privacyverklaring.

2 gedachtes op “Wekelijkse Keto Update”

  1. Ik ben een vrouw van 55 mijn gewicht is 72 kilo en ben 1,67 lang. Ik ben al even bezig met koolhydraadarm eten maar blijkbaar doe ik het niet goed want valt nauwelijks af, wel merk ik het aan mijn kleding maar kan beter denk ik zo.

    1. Keto Recepten

      Als je niet weet wat je fout doet, raad ik aan om mee te doen aan de keto challenge, want dan krijg je speciale weekmenu’s voor keto starters, begeleiding, toegang tot een gewichtstracker, dagelijkse begeleidings e-mails en toegang tot het leden forum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *